Nagy számban jelentkeznek a székelyföldi szoftverfejlesztő képzésekre (X)

A résztvevők kitartással és kellő motivációval most megtanulhatnak egy innovatív szakmát, ami által az ország legjobban fizető iparágában dolgozhatnak.

Az elmúlt két hétben több mint százan fejezték ki érdeklődésüket a csíkszeredai, illetve sepsiszentgyörgyi szoftverfejlesztő képzések iránt, ami teljes mértékben igazolja az IT területén szervezett szakképzések szükségességét. Ugyanakkor, a képzések jellegéből adódóan az oktatás kisebb csoportokban  történik, ezért a szervezők felhívják a figyelmet, hogy az érdeklődők minél előbb jelezzék részvételi szándékukat a a kepzes@cognitivecreators.com címre elküldött önéletrajzzal.

Az elmúlt egy évben több sikeres szoftverfejlesztő képzést szerveztek Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön, melyek befejezésével a legjobban teljesítő résztvevőknek sikerült elhelyezkedniük ezen a területen. A Cognitive Creators, a Red Rock Tech és a Gnome Design szoftverfejlesztő cégek október 10-április 30. időszakban 3 párhuzamos képzéssorozatot szerveznek  két székelyföldi városban:

  • Csíkszeredában: iOS alkalmazás-fejlesztő, szoftvertesztelő és Windows alkalmazás-fejlesztő
  • Sepsiszentgyörgyön: iOS alkalmazás-fejlesztő, webprogramozás és Windows alkalmazás-fejlesztő

A képzés munkaprogram mellett is elvégezhető és célja olyan helyi fiatalokat átképezni, akik nem feltétlenül rendelkeznek programozási ismeretekkel, de szeretnének ezen a területen elhelyezkedni. Köztudott, hogy ebben a szakmában nagyfokú munkaerőhiánnyal szembesülnek a vállalatok, ezt enyhítendő határozták el a szervezők a szakképzések elindítását. A legjobban teljesítő résztvevőknek lehetősége adódik a régióban működő partner-vállalatoknál elhelyezkedni.

Az egyes tanfolyamok részvételi díja 2000-2500 lej, részletben való befizetés lehetőségével, illetve, a legjobban teljesítő résztvevők ösztöndíjban részesülhetnek.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 30., péntek, 23 óra.

 

Kimaradt?