Blogdíler: mobilguru a K+ közösségi térben

Másodjára szervez közönségtalálkozót az Igen, tessék! mozgalom a Blogdíler projekt keretén belül. Az érdeklődők ezúttal Khell Bogdánnal, a mobilaréna.hu főszerkesztőjével ismerkedhetnek meg a K+ közösségi térben szeptember 23-án, 17 órától.

Khell Bogdán már iskolás korában rajongott a mobiltelefonokért. Tanulmányai befejeztével egy telekommunikációs cégnél kezdett el dolgozni, ahol arra eszmélt rá, mennyire kevés információ áll a magyarországi fogyasztók rendelkezésére a mobiltelefonokról – ekkor hozta létre weboldalát, a mobilarena.hu portált. A technológia fejlődésével egyre több olvasója lett, majd 2005-ben a Prohardver online PC magazinnal társultak. A Blogdíler programsorozat célja, hogy azok az erdélyi magyar fiatalok, akik a magyar blog- és vlogoszférát követik, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával. Mindez azért is fontos, mert Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt. A rendezvénysorozat szeptembertől decemberig tart, és öt találkozót foglal magában. 

A Blogdíler projekt közönségtalálkozói a K Plusz program keretében valósulnak meg. A K+ egy komplex tehetséggondozási keretprogram, amelynek legfontosabb célkitűzése a Kolozsváron és vonzáskörzetében élő tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása: képességeik, készségeik és kompetenciáik fejlesztése, kapcsolatrendszerük erősítése.

A programot a PONT Csoport a budapesti Új Nemzedék Központtal és a kolozsvári Magyar Ifjúsági Központtal partnerségben koordinálja. A program az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Tehetségprogram révén részesült támogatásban. 

Kimaradt?