Már az applikációinkba is belelát a Google keresője

Közzétette a Google a legújabb újítását, az In Apps-et, magyarul az "Alkalmazásokban keresés" lehetőségét.

A jövőben tehát minden felhasználó képes lesz a telepített applikációkon belül keresni, és ez nemcsak néhány előre telepített programba fog belelátni, hanem igazán sok alkalmazással működik majd hatékonyan.

A támogatott alkalmazások listája folyamatosan bővülni fog, és már most belelát az Alkalmazásokban keresés például a Spotify-ba és a Facebookba, de akár a Wikipédiába is.

Az alkalmazásokon belüli keresés használatával sokkal egyszerűbben el lehet majd érni a személyi kapcsolatokat és a különböző helyről érkezett üzenetek is egy pillanat alatt áttekinthetőek a megfelelő keresőszavak megadását követően. Ha valakivel több platformon is kommunikál a felhasználó, és szeretne egy üzenetet később megtalálni, akkor meglehet, hogy át kell nyálazni ehhez az e-maileket, a Viberes üzeneteket, az SMS-eket és a Facebook Messenger előzményét is, mire megtalálja, amit szeretett volna. Ettől kezdve viszont néhány gombnyomás után meglehet a fontos üzenet. Zenéket is lehet innen keresni, és adott esetben az ember kedvenc dallama azonnal meghallgatható lesz a YouTube-on klippel vagy a Spotify-on – írja az ipon.hu.

Kimaradt?