Itt az első pokémonos randiszolgáltatás

Hamarosan elindul a PokéDates randioldal az Egyesült Államokban, ahol mint nevéből is kiderül, pokémonok adják az ismerkedés apropóját.

Regisztrációkor nem csak az életkort és a megszokott adatokat kell megadni, hanem azt is, hogy milyen pokémonokat kedvel az illető. Érdemes minél pontosabban körülírni, hogy milyen partnert (PokéMate-et) keresünk, és mikor van szabadidő kimenni a szabadba közösen vadászni.

A PokéDate ezután összepárosítja a felhasználókat, és megad nekik egy mindkettőjük számára alkalmas időpontot, és egy pokéstop helyszínt a találkozóra. Utána indulhat a vadászat, és a közös, kötetlen játék során pedig kialakulhat bármi, ha szimpatikus egymásnak a két játékos.

A projekt nem teljesen új, a már létező Project Fixup nevű oldalon alapul. A 2012-ben indult szolgáltatást az teszi különlegessé, hogy a párokat emberi csapat válogatja össze, nem egy algoritmus.

A PokéDates eleinte csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, de később több régióban is szeretnék elindítani – írja az Origo.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?