banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Nem zaklatnak tovább a Windows 10-zel

A Windows-használók nagyjából kétharmadát érintheti az a gyárilag kikapcsolhatatlan értesítés, melyben a Microsoft rendszeresen a Windows 10-re frissítéssel zaklatja az embert. Jó hír, hogy már nem kell sokáig elviselni.

Hamarosan már fizetni is kell a Windows 10-frissítésért, megszűnik az ingyenes lehetőség. Aki tehát gondolkozik a frissítésen, annak érdemes gyorsan döntenie, a határidő lejárta után ugyanis nem is keveset kell majd fizetni az operációs rendszerért - írja a hvg.hu.

Vannak viszont olyanok, akik egészen biztosak benne, hogy Windows 7/8 rendszerű gépükön nem szeretnének váltani, őket valószínűleg már nagyon zavarja, hogy a Microsoft viszonylag gyakran zargatja az embert a frissítésre biztató figyelmeztetésével. A WinBeta rákérdezett a Microsoftnál, hogy ezekkel mi lesz. Mint kiderült, az ingyenes frissítési lehetőség eltűnésével ezek a zavaró figyelmelmeztetések is eltűnnek a gépekről: a vállalat “lekapcsolja és teljesen eltávolítja” a vonatkozó szoftveres elemet a pc-kről.

Kapcsolódók

Kimaradt?