Rágyúr az élő közvetítésekre a YouTube

A VentureBeat szerint a Google-nél már megjelenés előtti állapotban van egy új, egyedi alkalmazás. A YouTube Connect a videomegosztó felhasználóinak ad lehetőséget az élő közvetítések egyszerű indítására.

A Connect névre keresztelt app megjelenési dátumáról egyelőre nincsenek konkrét információk, de vélhetően a májusban esedékes Google I/O konferencia előtt már debütálhat az új családtag. Minden bizonnyal néhány hírességgel felturbózott nyitó kampány keretében.

A kiszivárgott információk szerint az alkalmazás nagy hasonlóságot fog mutatni a Periscope és Facebook Live működésével. A közvetítés indításához csak be kell logolni a Google- vagy YouTube-fiókjába a felhasználónak és máris adásban van. A videós streaming során csetelhetnek a nézők és a közvetítő, lehetőség lesz tagek elhelyezésére, valamint egy hírfolyam is helyet kap, ahol a felhasználó ismerőseinek videói, illetve a követett csatornák legfrissebb felvételei lesznek elérhetőek.

Szintén mód lesz a korábbi felvételek elmentésére, amennyiben a felhasználó úgy érzi, az utókornak is meg kell őrizni a videót – írja a bitport.hu.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?