Búcsút vehetünk a babakocsik tologatásától

Bár a piacon számos, kifejezetten a sportoláshoz kialakított babakocsit kapni, egy dolog miatt nem kényelmes velük közlekedni: futás közben fogni kell ezeket. A Smartbe fejlesztői erre kínálnak megoldást, az általuk kitalált eszköz ugyanis mindenhová követi tulajdonosát, anélkül, hogy hozzá kellene érni.

A babakocsit mozgását egy elektromotor segíti, amit egy feltöltéssel 6 órán át lehet használni. Az eszközön helyet kapott többek között egy vezeték nélküli hangszóró és egy cumisüveg-melegítő is, a mózeskosár hőmérsékletét pedig egy alkalmazásból lehet szabályozni.

A fejlesztők a biztonságra is gondoltak, így a külső-belső kamerák mellett riasztóval is felszerelték, ami azonnal jelez, ha a babakocsit megpróbálják ellopni.

A teljesen önjáró funkció mellett az Assist módban elég, ha a felhasználó csak fogja és irányítja az eszközt, a mozgásról a motor gondoskodik, ezen kívül választható a Manual mód is, ami kikapcsolja a motort és a mozgásérzékelőt, így pont úgy működik a szerkezet, mint bármelyik hagyományos modell – írja a HVG.

Kimaradt?