Várják a jelentkezőket a Műszaki Tudományok Ülésszakára

Szeptember 7-éig jelentkezhet, aki részt szeretne venni a Magyar Tudomány Napja Erdélyben XVI. Műszaki Tudományok Ülésszakán, ez év novemberében.

„A Magyar Tudomány Napja Erdélyben 14. fórumához kapcsolódva az Erdélyi Múzeum-Egyesület (EME) Műszaki Tudományok Szakosztálya az idén is megszervezi a Műszaki Tudományok Ülésszakát (XVI. MTÜ) 2015. november 21-én Kolozsvárt.

Hagyományos rendezvényünk a hazai kutatók munkájának ismertetésére ad lehetőséget, de örömmel üdvözöljük külföldi vendégeinket is, akik intézményüket és azok kutatásait mutatják be.

Az előadások írott változatát (min. 4, max. 12 oldal terjedelemben) lektorált kiadványban, a Műszaki Tudományos Közlemények sorozatában jelentetjük meg, illetve online is elérhetővé tesszük az Erdélyi Digitális Adattárban – írja Bitay Enikő, az EME Műszaki Tudományok Szakosztályának elnöke a maszol.ro-hoz eljuttatott felhívásban.

Bővebb információk (jelentkezési űrlap, határidők, a közlésre szánt tanulmány formai követelménye) a konferencia honlapján találhatók. 

Részvételi szándékát 2015. szeptember 7-ig jelezze (a jelentkezési lap elküldésével, e-mail: muszaki@eme.ro).   

Kimaradt?