AppDay 2.0: háromszéki alkalmazásfejlesztők és –felhasználók találkoznak

Háromszéki számítógépes és telefonos alkalmazásfejlesztők és -felhasználók találkozására ad lehetőséget a Kézdivásárhelyen második alkalommal megszervezett AppDay2.0 informatikai konferencia.

A Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) által szervezett esemény célja, hogy megteremtse a párbeszéd lehetőségét a fejlesztők és felhasználók között, ugyanakkor megmutassa, hogy a fiatalok miként fordíthatják hasznukra a digitális technológiát, a telefonos alkalmazásokat és a szociális médiát.

Az AppDay 2.0 – IT konferenciára, december 7-én, szombaton reggel 9 órától a kézdivásárhelyi Gábor Áron Műszaki Oktatási Központban várják főként a középiskolás diákokat, hiszen a meghívott fejlesztők és előadók a fiatalok szemszögéből úgy mutatják be a számítástechnikai, telefonos alkalmazások felhasználói oldalát, hogy azzal megoldási javaslatokat adjanak a hétköznapi, szakmai problémákra.

Az AppDay2.0 informatikai konferencián többek között szó lesz a szociális média vállalkozásnépszerűsítő erejéről, a hétköznapi telefonos appok mérnöki alkalmazhatóságáról, valamint egyéb olyan megoldásokról, melyek révén mobil eszközeink gördülékenyebbé, biztonságosabbá teszik felhasználóik hétköznapjait. Bár a konferencia elsődleges célja a felhasználók megszólítása, fejlesztők számára is hasznos lehet a konferencián való részvétel a potenciális felhasználói igényfelmérések, visszajelzések miatt, mutat rá a szervező Háromszéki Ifjúsági Tanács. A program itt olvasható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?