Ezzel a trükkel hatékonyabb lesz az ablaktisztítás

Ha éppen az őszi nagytakarítást tervezzük – vagy éppen már elkezdtük a karácsonyit – minden segítség és hasznos trükk jól jöhet. Különösen az ablakpucoláskor, amely gyakran egy végeláthatatlan feladatnak tűnhet: alig befejeztük, kezdhetjük is újra. A Lifehack azonban egy meglepő trükköt ajánl, amivel sokáig tiszták maradhatnak az ablakok.

Ha az ablaktisztítás számunkra egy halogatott és gyűlölt házimunka, érdemes kipróbálni a trükköt, amelynek köszönhetően ritkábban kell majd elvégezzük ezt a feladatot. Az Extreme Couponing and Bargaining nevű Facebook-csoportban talált rá a Lifehack erre a módszerre, amely a hozzászóló Facebook-felhasználók szerint tényleg működik. 

Nem kell mást tennünk, mint egy bögre öblítőszert háromnegyed bögrényi meleg vízzel összekeverni és ezzel megtisztítani az ablakokat. Az öblítőnek köszönhetően hatékonyan eltávolíthatjuk az ablakról a szennyeződéseket, potenciálisan portaszító hatása van, ráadásul az illata is kellemesebb, mint a hagyományos ablaktisztító szereknek. 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?