banner_xRg6ZFl6_Koldok_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Ilyen ruhákban pompáztak a sztárok a Golden Globe-on

A Golden Globe-bal megkezdődik a díjátadók, gálák sora, amikor nemcsak a díjazottak neve érdekes, hanem az is miben jelennek meg a sztárok. A 2018-as Golden Globe a #Metoo-mozgalomról szólt, így a sötét színek domináltak a sztárok ruhaválasztását illetően, idén azonban színesebb és izgalmasabb megoldásokkal igyekeztek bekerülni a sztárok a legjobban öltözöttek listájára. 

Galériánkban igyekeztünk összegyűjteni a látványos, izgalmas vagy éppen meghökkentő, furcsa ruhákba bújt sztárok fotóit.

Letisztult és rendkivül elegáns Dakota Fanning az Armani Prive márka ezüst estélyijében. A naked dress, azaz a Melissa McCarthy általában a jól öltözött sztárok sorába tartozik, ám az idei Golden Globe-os megjelenése inkább egy varázslójelmezre emlékeztet. Vibráló szín, izgalmas megoldások és combvillantás jellemzi Catherine Zeta-Jones megjelenését. Egy nadrágban is lehetünk elegánsak és divatosak - ezt bizonyítja Julia Roberts, aki egy kissé maszkulin hatású nadrágot egy látványos felsőrésszel párosított. Bár nem Lady Gagáról szólt a Golden Globe, az egyik leglátványosabb ruhaköltemény az ő nevéhez fűződik. Sokan megirigyelhetik Nicole Kidman alakját, akik ebben a Michael Kors ruhában látják. A galaxist idézi Penélope Cruz Ralph & Russo ruhája. Rachel Brosnahan a legjobb színésznőnek (vígjáték/musical sorozat) járó díjat vette át ebben a gyönyörű kanárisárga estélyiben. Tökéletes színválasztás és letisztult fazon - így lett Amy Adams a gála egyik legjobban öltözött sztárja. A világhírű szupermodell Heidi Klum egy Monique Lhuillier által tervezett ruhakölteményben vonult végig a vörös szőnyegen. A szín- és anyagválasztás még akár jó is lenne, de a fenéknél buggyos szoknyarészt nem értjük Caitriona Balfe megjelenésében. Görög istennőként lépett a vörös szőnyegre Kristen Bell mély dekoltázsú, lágy esésű Zuhair Murad ruhájában. Jameela Jamil színésznő korall színű estélyije alá farmert húzott, mivel nem akart fagyoskodni a divat miatt.
banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?