Ilyen lesz 2019-ben a trendi lakás

A december nemcsak az ünnepekről szól. Az év végéhez közeledve az új év divatjáról is egyre többet tudhatunk meg. A trendek nemcsak az öltözködésünket határozhatják meg, hanem az otthonunk berendezését is. Az Elle Decor utánajárt milyen lesz 2019-ben a trendi bútor. 

A bútorok, színei, formái nagyban meghatározzák egy szoba kinézetét, hangulatát. Ha éppen most rendezzük be otthonunkat, vagy lakásátalakítás előtt állunk, érdemes böngészni a trendek között. 

Vörös tónus

2019-ben divatosak lesznek a vörös tónusú bútordarabok, amelyeket szürkével, visszafogott színekkel (barna, bézs) kombinálhatunk. A hangsúlyos és visszafogott színek párosítása stílusossá teszi otthonunkat. 

Kényelmes ágy

A hálószoba központi eleme az ágy, amelyet a jövő év trendje szerint talpig be kell burkolni textíliákkal. A szakértők szerint ezáltal az ágy olyan lesz, mint egy kényelmes menedékhely. 

Geometrikus minták

A lakberendezésben is trendi lesz a nagy méretű, az asszimetriát mellőző, geometrikus minta. 

Természetes anyagok

A tervezők természetes anyagok iránti vonzódása a trendekre is hatással van. A kőzetek szokatlan helyeken való alkalmazása egyaránt nyújtja a luxus és a praktikum érzését. 

 Kerekített bútorok

2019-ben divatosak lesznek az 1970-es évek inspirálta lekerekített bútorok. Egy kerekített háttámlájú szék elegánssá és trendivé varázsolja otthonunkat. 

 

Kimaradt?