Tizenkét jelmezötlet halloweenre

Halloween ünneplése leginkább az angolszász területeken népszerű, ám egyre elterjedtebb itthon is. Éppen ezért összegyűjtöttünk tizenkét jelmezötletet, amiből inspirálódni lehet.

Nem kell egy-egy buli miatt jelmezt kölcsönözni, egy-egy jelmez otthon is elkészíthető. Igyekeztünk félelmetes és vicces, kreatív jelmezeket egyaránt összeválogatni. Elő a gardrób mélyén rejlő, elfeledett ruhákkal, a vörös rúzsokkal, festékekkel, hajszínezőkkel. A sminkeket azonban érdemes kicsit gyakorolni, nehogy emiatt késsünk el a buliról.

Ha nem akarunk félelmetesek lenni, beöltözhetünk a Micimackó szereplőinek is. Bevállalós lányok Lara Croft bőrébe bújhatnak. A gardróbba biztosan lapulnak a szükséges ruhadarabok. Egy látványos smink pótolhat egy drága jelmezt. Sablon segítségével könnyű elkészíteni. Ez az a smink, amit nem indulás előtt 5 perccel kell elkészíteni. Ha nem akarjuk túlbonyolítani a jelmezt, de kreatívak lennénk. Csak egy kis plusz a napi sminkben és indulhatunk is a halloweeni buliba. Egyszerű, mégis félelmetes Wednesday Addams bőrébe bújni. Egy újabb filmes pár, akiknek jelmezét nem nehéz lemásolni. A párok beöltözhetnek Addams Family két tagjának: drámai és félelmetes lesz a megjelenésük. Jól ismert rajzfilmfiguráknak is öltözhetünk, ha nem ragaszkodunk a véres halloweenhez. Last minute jelmez a sorozat kedvelőinek.

Kimaradt?