Végéhez közelednek a kézdivásárhelyi ANL-tömbház külső munkálatai

Szépen alakul az új, fiatal házasok számára szánt, az Országos Lakásépítési Ügynökség (ANL) támogatásával épülő új tömbház Kézdivásárhelyen: a külső munkálatokkal nagyjából végzett a kivitelező.

Az erkélyeket faburkolattal díszítették | A szerző felvételeBarna és fehér színeket visel magán az ANL-tömbház Kézdivásárhelyen; évek óta ez az első tömbház a céhes városban, amely kormánytámogatással épül, és valamelyest enyhíti a lakáskrízist. A városban ugyanis elszálltak az ingatlanárak, mi több, a bérleti díjak is komoly fejtörést okoznak annak, aki úgy dönt, hogy új alapra helyezi életét.

A tömbházban tizenöt modern lakás kap helyet. A kivitelező mostanra végzett a külső munkálatokkal, pár apró simítás van hátra. Az épületet lemeszelték, a földszinti lakások nyílászáróira redőnyöket szereltek, az erkélyeket ízléses faburkolat díszíti.

A kivitelező Conico Rt. rekordidő alatt húzta fel az egyik szupermarket tőszomszédságában található négyszintes ingatlant: a munkálatokat múlt év szeptemberébe kezdték, el, a téli hónapok során pedig általában szünetelt az építkezés.

Kapcsolódók

Kimaradt?