banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Új műsor az ETV-n: Mesterfogás – szakma és hivatás magas fokon

Az Erdélyi Magyar Televízió új, heti műsort indít április 4-től Mesterfogás címmel, amelyben egy-egy szakma kulisszáiba, annak szépségeibe és árnyoldalaiba pillanthatunk be az adott területen kiemelkedő munkát végző, ismert erdélyiek kalauzolásával.

Egy szakma olyan, mint egy finom étel: mindkettőhöz kell tehetség, tudás, tapasztalat, türelem. Bármennyire is egyszerűnek tűnik a recept, csak kevesekből lesz igazi mester. Miért? Erről faggatja Badics Petra műsorvezető egy-egy ínyenc fogás mellett a legkülönbözőbb szakmák ismert, elismert képviselőit a Mesterfogás epizódjaiban.

Zeneszerző, sportoló, politikus, színész, orvos, rendező, polgármester, vállalkozó, pedagógus, pap és író vall munkájának kevésbé ismert oldalairól, arról, hogy hogyan élik azt meg, milyen áldozatokat hoznak nap mint nap annak érdekében, hogy hivatásuknak eleget tegyenek. Arról is vallanak, hogy az adott szakmát hogyan tudják összeegyeztetni a magánélettel, milyen kompromisszumokra van szükség annak érdekében, hogy a munka ne helyezze háttérbe a magánéletet. Kiderül az is, hogy mitől szép, érdekes számukra ez a foglalkozás, mi okoz számukra örömet munkájukban, illetve mi az, ami elkeseríti.

A Mesterfogás kiemelt partnerei kiváló erdélyi éttermek: a marosvásárhelyi Haller Kastélyszálló, a kolozsvári Rhédey Café, a sepsiszentgyörgyi Óriáspince Rendezvényterem, a csíkszeredai 5t Kutya Étterem. Ezek biztosítják a forgatás helyszíneit, valamint a meghívott vendégek kedvenc fogásait.

A műsort vasárnaponként este 8 órától követhetik az Erdélyi Magyar Televízió képernyőjén, a televíziós premiert követően a műsor elérhető lesz az Erdély TV YouTube-csatornáján!

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?