Tömegverekedés volt Gyapjun – fejszékkel, vasvillákkal, kardokkal estek egymásnak

Harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték azt a nyolc személyt, akik szeptember elején a Bihar megyei Gyapju községben verekedtek össze.

A szalontai ügyészség tájékoztatása szerint, szeptember 10-én éjszaka a Bihar megyei Gyapju községben egy korábbi konfliktus lerendezésére két csoport felfegyverkezett, botokat, fejszéket, vasvillákat, kardokat, köveket, palackokat ragadtak, és egymásnak estek. Az egyik csoportnak öt, a másiknak három tagja volt.

Illusztráció: Román Rendőrség Facebook oldala

A verekedésben mindannyian megsérültek, a fejükön, a nyakukon, a hátukon és a végtagjaikon.

Mind a nyolc verekedőt a közrend és a köznyugalom megzavarásával vádolják, súlyosbító körülménynek számít, hogy éjszaka, közterületen estek egymásnak. A verekedés miatt is felelniük kell a bíróság előtt. A közleményből az körvonalazódik, hogy valahova be is törtek, mert közülük öt személy ellen éjszaka, fegyveresen elkövetett betörés miatt is nyomoznak.

A szalontai bíróság döntése értelmében harminc napos előzetes letartóztatásba helyezték őket. Egyik vádlottat a rendőrség nem találja, a nevére távollétében állították ki az előzetesre vonatkozó ítéletet.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?