Tabudöntögetésre készülnek az idei Kommunikációs Napokon

A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem végzős kommunikáció szakos hallgatói idén 13. alkalommal szervezik meg a Kommunikációs Napokat.

A kétnapos szakmai konferencia olyan témákat feszeget majd, amelyek tabudöntögetők és meghökkentőek különböző szubkultúrák, brandek és propaganda megközelítésében. A szervező harmadévesek úgy gondolták, hogy ezek a témák kimagaslanak az online információrengetegből és több fiatal számára is érdekfeszítőek lehetnek.

Az előadók elismert bel- és külföldi szakemberek, influenszerek, közéleti személyiségek, akik egytől-egyig olyan bemutatókkal készülnek, amelyek eleget tesznek a szóban forgó témának. Az eddig visszaigazolást küldő neves előadók között olyanok szerepelnek, mint dr. Guld Ádám médiakutató, aki az OnlyFans pornóoldal veszélyeiről beszél majd, a @nemakarokbeleszolni lányok, akik a pandémia alatt lettek hétköznapi anyukákból befolyásos véleményvezérek, Pál Marci, #acsaládazcsalád mozgalom egyik elindítója, illetve Gabriela Atanasov családanya, digitális tartalomgyártó és a Sweet Paprika brand létrehozója. A konferencia visszatérő vendégeiként idén is gazdagítják majd a felhozatalt a Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet oktatói, többek között dr. Kádár Magor kommunikációs szakember, egyetemi docens, dr. Keszeg Anna kultúrakutató, egyetemi adjunktus.

A járványügyi intézkedéseket figyelembe véve, ebben az évben is online keretek között zajlik majd a konferencia, december 3-án és 4-én. Az élő közvetítéses, többnyelvű előadássorozatot a Kommunikációs Napok Facebook-oldalán követhetik majd az érdeklődők.

(Nyitókép: archív)

Kimaradt?