Szörnyű: három nőt gázolt halálra a vonat

Két nő a Brassó megyei Keresztényfalva közelében veszítette életét, amikor gyalog próbáltak átkelni a síneken, egy asszony pedig a Suceava megyei Vicșani közelében halt meg, amikor a vasúti átkelőnél elgázolta a vonat a gépkocsit, amiben utazott.

Fotó: Suceava Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A Brassó megyei halálos baleset péntekre virradó éjszaka történt, számol be a BizBrasov helyi portál. Az első vizsgálatok alapján két férfi és két nő külföldi nyaralásról tért haza, lehúztak az út szélén Keresztényfalvánál, a két nő pedig át akart kelni a vasúti síneken a túloldalon levő kukoricaföldre. Az 55 és 67 éves nő nem vette észre a Brassó irányából Zernyest irányába tartó Regio 11357-es vonatot, mindketten a vonat kerekei alá kerültek.
A rendőrség bűnügyi vizsgálatot indított a baleset pontos okainak és körülményeinek megállapítása érdekében, az ügyészség koordinálásával nyomoznak.

Pénteken reggel a Suceava megyei Vicșani falu közelében lévő vasúti átjárónál ütközött össze egy személygépkocsi a vonattal.

Fotó: Suceava Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A Suceava megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint az autóban egy 65 év körüli férfi és egy 60 éves nő utazott, számol be a news.ro. A nő beszorult a mozdony alá, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi eszméleténél volt, őt elsősegélybe részesítették, majd kórházba szállították.
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?