banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Szabályszerűen közlekedő fiatal lányokat gázolt el egy autó egy kolozsvári lakónegyedben

Két fiatal lány került a sürgősségire, miután a kolozsvári Békás negyedben (Bună Ziua) egy szabálytalanul hajtó sofőr elgázolta őket.

Egy 15 és egy 16 éves lány a zebrán, zöld lámpánál akart átmenni az úttesten, de egy száguldó sofőr áthajtott a pirosan, és elgázolta őket. A helyszínre mentők érkeztek, az áldozatokat kórházba szállították.

Eddigi információk szerint az autót egy 37 éves férfi vezette, a rendőrök megszondáztatták, de mint kiderült, alkoholt nem fogyasztott.

A baleset egyik áldozata egy Facebook-csoportban számolt be a gázolást követő pillanatokról. A lány egyrészt megköszönte azoknak a járókelőknek, akik azonnal segíteni igyekeztek nekik, a közelben lévő áruház és gyógyszertár alkalmazottai is kiszaladtak hozzájuk.

Ám keserű szájízzel vette tudomásul, hogy egyesek viszont azonnal előkapták a mobiltelefonjaikat, és filmezni, fotózni kezdtek. „Ahelyett, hogy elmondjanak értünk egy imát, vagy adjanak hálát azért, hogy nem ők vagy gyermeik vannak a mi helyünkben, vagy egyszerűen foglalkozzanak a saját dolgukkal...” – számolt be az egyik áldozat a közösségi médiában.

A gázolás pillanatát térfigyelő kamera rögzítette, a felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk. 

banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?