banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Súlyosan megsérült egy aradi önkormányzati képviselő és az alpolgármester fia

A rendőrség által közreadott felvételFának ütközött és felborult egy személygépkocsi kedden késő délután az Arad megyei Székudvar és az Ottlaka községhez tartozó Sikló település között. A balesetben súlyosan megsérült két fiatalember egyike aradi önkormányzati képviselő, a másik Lazăr Faur aradi alpolgármester fia.

A megyei rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsivezető elvesztette uralmát a jármű felett, kisodródott az útról, egy fának ütközött és felborult. A helyszínre mentőhelikoptert is rendeltek, a 24 éves sofőrt és 33 éves utasát súlyos sérülésekkel, végtag-, koponya- és medencecsonttörésekkel szállították kórházba. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak vizsgálatot.

Az aradobiectiv.ro portál utóbb arról írt, hogy az autót Bogdan Faur, Lazăr Faur aradi alpolgármester fia vezette, az utasa pedig Decebal Ciprian Fordon, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) egyik aradi önkormányzati képviselője volt. Mindketten a megyei önkormányzatnál állnak „civil” alkalmazásban, és vélhetően a megyei tanács által a határ menti utak felújítási munkálatainak helyszíni szerződéskötése alkalmából szervezett rendezvényekről tértek vissza.

Kapcsolódók

Kimaradt?