banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Súlyos baleset Gyalu és Magyarnádas között az autópályán – Egy férfi meghalt

Baleset miatt hétfő reggel egy sávon lezárták a forgalmat az A3-as autópályán Kolozs megyében, miután egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött. Egy férfi meghalt, két másik megsérült, őket kórházba szállították.

Fotó forrása: Kolozs megyei katasztrófavédelem

Az orvosok halottnak nyilvánították azt az 50 év körüli férfit, akit eszméletlenül húztak ki a balesetben érintett autóból, írja a News.ro. Két másik férfi eszméleténél van, de többszörös sérüléseket szenvedtek, kórházba szállítják őket. A baleset az A3-as autópályán történt, a Gyalu–Magyarnádas útvonalon. A Kolozs megyei katasztrófavédelem (ISU) illetékesei szerint a balesetben egy teherautó és egy személygépkocsi volt érintett. A baleset helyszínén Magyarnádas irányában lezárták a forgalmat.

A rendőrség később részleteket is közölt arról, hogyan történhetett a baleset. „A helyszínen végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy egy 38 éves Fehér megyei férfi által vezetett személygépkocsi az 56-os kilométernél Gyalut és Magyarnádas között összeütközött az előtte haladó teherautóval, amelyet egy 48 éves Kolozs megyei férfi vezetett. Az ütközés következtében sajnos meghalt a személygépkocsi jobb első ülésén ülő utas, egy 57 éves Fehér megyei férfi. A személygépkocsi vezetőjét és az autó egyik utasát, egy 23 éves férfit kórházba szállították. A sofőrök alkoholtesztje negatív lett” – számolt be a Kolozs megyei rendőrség a Monitorul de Cluj szerint.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?