Sepsiszentgyörgyön lezárják a Gyár utcát és a Nicolae Iorga utca parkolóit

Fotó: Sepsiszentgyörgy ÖnkormányzataMájus 3-tól, szerdától, felújítási munkálatok miatt lezárják a járműforgalom elől a sepsiszentgyörgyi Gyár utcát, illetve a Nicolae Iorga utcában lezárják a parkolókat az út jobb oldalán a Grigore Bălan sugárút irányából Császár Bálint utcáig, hívja fel a figyelmet a város önkormányzata.

Mint arról beszámoltunk, idén Sepsiszentgyörgyön átfogó út korszerűsítési munkálatok zajlanak, amelyek érintik a már korábban, részben lezárt Csíki utcát, a szerdától lezárt Gyár utcát, a Nicolae Iorga utcát, de elkezdődött az Oltmező és a Păiș David utcák járdáinak megépítése és a következő időszakban elkezdik a korszerűsítési munkálatokat a Grigore Bălan sugárúton és a Stadion utcában is.

A sepsiszentgyörgyi városháza tájékoztatása szerint szerdától, május 3-tól lezárják a közúti forgalmat a Gyár utcában, a Grigore Bălan sugárút és a Bánki Donát utca közötti szakaszon. A munkálatok idejére viszont kétirányú forgalom zajlik a vele párhuzamos Cigaretta utcában. A Gyár utcában zajló munkálatok előreláthatólag az év végéig tartanak.

Ugyancsak szerdától, május 3-tól korszerűsítési munkálatok kezdődnek a Nicolae Iorga utcában, ezért az első szakaszban lezárják a parkolókat az út jobb oldalán a Grigore Bălan sugárút irányából Császár Bálint utcáig. A polgármesteri hivatal arra kéri a gépjármű-tulajdonosokat, hogy ne parkoljanak az érintett útszakaszon. A szabad parkolóhelyek függvényében, az Ág utcában levő 20-as tömbház mögötti parkolót lehet használni.

A város fontosabb útvonalait érintő korszerűsítési munkálat egy nagyobb beruházás-sorozat része melyekre Sepsiszentgyörgy önkormányzata március közepén írta alá a kivitelezési szerződést egy négy cégből álló konzorciummal.

Kapcsolódók

Kimaradt?