banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Részletek derültek ki a vadászi kisfiú haláláról

A DNS-vizsálatok alapján megállapították, hogy a januárban eltűnt vadászi kisfiúé, Sebastian Ionel Corbeié az a holttest, amelyet közel három hete találtak meg az Arad megyei Tőzmiske községhez tartozó falu határában, egy bozótosban.

A nyomozás során arra a következtetésre jutottak, hogy a hétéves gyerek nem halt erőszakos halált, hanem vélhetően kihűlés lett a végzete. Az ügy még nem zárul le, várjuk a teljes orvostani jelentést, de a DNS-minták alapján kijelenthető, hogy az eltűnt kisfiú holttestét találták meg – mondta a news.ro szerint Ciprian Olivian Puf, a Kisjenői Bíróság ügyésze.

Sebastian eltűnését január 9-én este jelentették a szülei a 112-es egységes segélyhívó számon, és a rendőrök még akkor éjjel megkezdték a keresését. A gyerek a szabadban játszott, majd többedmagával délután egy közeli esztenára ment a juhász kíséretében. Mivel estére nem tért haza, az otthoniak aggódni kezdtek, és értesítették a rendőrséget.

A katasztrófavédelmi felügyelőség a rendőrséggel, csendőrséggel, az erdészek és önkéntesek bevonásával egy hónapon át kutatta a kisfiú nyomait, egy majdnem száz kilométeres körzetet fésültek át, még helikoptert, drónokat, szonárokat, keresőkutyákat is bevetettek, de nem jártak eredménnyel.A mentőcsapatok egy hónapon át keresték | A katasztrófavédelmi felügyelőség felvétele

A rendőrségen április 3-án jelentették be, hogy a falutól mintegy tíz kilométerre, egy bozótosban egy kistermetű holttestet találtak. Mostanra bebizonyosodott, hogy Sebastiané, és azt is megállapították, hogy nem bántalmazták: hazafelé menet vélhetően eltévedt, és a bokrok között keresett menedéket, viszont a nagy hidegben a teste kihűlt, és gyakorlatilag megfagyott – közölte az ügyész.

(Nyitókpen: Az eltűnt kisfiú | A rendőrség által közreadott fotó)

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?