banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Rangsorolta az RMDSZ marosvásárhelyi szervezete a városi tanácsosi jelölteket

A szövetség szabályzata értelmében a városi szervezet elnöke, jelen esetben Kovács Mihály Levente a listavezető.

Második helyen a városi tanács RMDSZ frakciójának jelenlegi vezetője, Frunda Csenge áll, harmadik Kelemen Atilla Márton mandátumát töltő városi tanácsos, negyedik Kerekes Károly, aki korábban az RMDSZ képviselőházi frakciójának tagjaként évekig szociális kérdésekkel foglalkozott. Ötödik helyen Karácsony Erdei Etel jogász, a hatodikon Iszlai Tamás tervező, aki jelenleg is a városi tanács tagja.

Fotó: marosvásárhelyi RMDSZ/Facebook

A küldöttgyűlés döntése értelmében a hetedik helyet az RMDSZ-el együttműködő ifjúsági szervezet, a MIET jelöltje kapta, így került a listára Birtalan István Balázs. Nyolcadik helyen Jakab István tanácsos, kilencediken W. Szabó Péter tanácsosok áll. A tízedik helyre Csiki Zsolt, a marosvásárhelyi Szász Adalbert Sportiskola igazgatója került. A még befutónak számító 11. helyen a nőszervezet jelöltje, Kakassy Blanka áll.

A marosvásárhelyi RMDSZ küldöttgyűlése csütörtökön rangsorolta a városi szervezet megyei tanácsba jelölt tagjait is. Ott Portik Vilmos-László jelenlegi alpolgármester a listavezető, Tamási Zsolt-József a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium volt igazgatója a második, Bíró Csaba Szilveszter a harmadik, Ötvös Koppány Bulcsú, a Maros Megyei Múzeum igazgatója a negyedik, Vajda György újságíró pedig az ötödik helyen áll.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?