Őrült sebességgel hajtott egy gépkocsivezető – a rendőrség ironikusan „gratulált” (VIDEÓ)

A brassói rendőrök mérték be radarral a gépkocsivezetőt, amikor 275 kilométer/órás sebességgel hajtott. „Le vagyunk nyűgözve a teljesítményétől, de úgy döntöttünk, hogy pihenésre adunk »engedélyt« önnek” – írta a rendőrség.

A férfit megbírságolták és 120 napra eltiltották a gépkocsivezetéstől. „Kedves sofőr, megtiszteltetés számunkra, hogy közölhetjük Önnel, hogy járművét a radarkamera egy akciófilmnél is izgalmasabb gyorshajtáson kapta! Le vagyunk nyűgözve az Ön teljesítményétől, de azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek földön (vagy az Ön esetében aszfalton) maradni. A részletek áttekintése után úgy döntöttünk, hogy 120 napra szóló »pihenőbérletet« ajánlunk Önnek. Tekintse ezt az időt meditációs időszaknak, amely alatt figyelni fogja a többiek vezetését" – írta a brassói rendőrség a Facebook-oldalán. Ugyanitt a rendőrök közölték a sofőrrel, hogy lesz ideje törvénycikkelyeket olvasni a sebességkorlátozásokról és azok be nem tartásának kockázatairól.

„Erre az időszakra is, amikor nem vezethet autót, összeállítottunk egy listát érdekes cikkelyekkel a sebességkorlátozásokról és azok be nem tartásának kockázatairól. Reméljük, rájön, hogy a gyorshajtás még szórakoztatóbb is lehet! Tehát ha már visszakapta a jogosítványát, vezessen biztonságosan, és figyeljen a sebességtáblákra – ezek nem csak díszítőelemek" – mondja a rendőrség.

Nyitókép: Brassói Rendőrség Facebook oldala 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?