Nyolcvannyolc elektromos kerékpárt lopott, majd teherautó-abroncsot, később motorolajat

Előzetes letartóztatásba helyeztek pénteken egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy bűntársai segítségével ellopott 88 elektromos kerékpárt egy Temes megyei lerakatból. A férfi az ügyészek szerint más lerakatokat is feltört.

A temesvári bírósági ügyészség tájékoztatása értelmében idén márciusban többedmagával behatolt egy cég Győröd (Ghiroda) községbeli raktárába, ahonnan elvitte a térfigyelő kamerák rögzítőegységét és 88, Decathlon feliratú kartondobozba csomagolt Riverside B-Twin elektromos kerékpárt, több mint 51 ezer eurós kárt okozva.

Illusztráció: Pexels

Június elején, egy éjszaka a gyanúsított több más személlyel együtt behatolt egy temesgyarmati (Giarmata) gumiabroncsraktárba, ahonnan ellopott 21 különböző gyártmányú és méretű teherautó-abroncsot. A következő éjszaka visszatért, és további 75 gumiabroncsot vitt el. Az okozott kár mintegy 50.000 euróra rúg.

Ugyancsak júniusban betört egy újszentesi (Dumbrăviţa) csarnokba is, ahonnan ellopott hét 200 literes hordó motorolajat, egy 200 literes hordó vazelinolajat, további 80, egyenként 20 literes kanna motorolajat, és tönkretett egy térfigyelő kamerát. Ezzel 70 ezer lejes kárt okozott a tulajdonosnak.

A férfit 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, folytatólagosan elkövetett minősített lopás miatt vizsgálódnak ellene.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?