Megtalálták Charlie Ottley dokumentumfilm-rendező Temesváron ellopott drónját

A temesvári rendőrök azonosították azt a férfit, aki megtalálta Charlie Ottley dokumentumfilm-rendező drónját, amelyet vasárnap este három kiskorú lopott el Temesvár egyik központi parkjában. A drónt a keddi nap folyamán visszaszolgáltatták tulajdonosának.

A kép illusztráció | Fotó: Román RendőrségA Temes Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája kedden bejelentette, hogy miután hétfő délután azonosították és bekísérték kihallgatásra azt a három 10 és 14 év közötti gyereket (két fiút és egy lányt), akit Charlie Ottley brit dokumentumfilm-rendező táskájának ellopásával gyanúsítanak, rövid idő múlva azonosították azt a férfit is, aki az elhagyott drónt megtalálta Temesvár egyik utcáján.

Miután a rendőrség felvette vele a kapcsolatot, a férfi átadta a drónt a hatóságoknak, akik visszaszolgáltatták azt a jogos tulajdonosnak. A törvény értelmében a megtaláló 10 napon belül köteles visszaszolgáltatni az idegen tárgyat – tájékoztatott a rendőrség sajtóirodája.

Charlie Ottley dokumentumfilm-rendező egy Temes megyét népszerűsítő klip forgatására érkezett Temesvárra. Vasárnap este a város egyik központi parkjában ellopták a táskáját, benne többek között egy drónnal, a fotózáshoz szükséges egyéb kellékekkel és az elmúlt napokban a kisfilmhez készített felvételekkel.

Kapcsolódók

Kimaradt?