Megszúrtak egy 15 éves fiatalt Szatmárnémetiben a nyílt utcán

Az eset pénteken késő délután történt. Egy tizenöt éves fiú a barátnőjével sétált Szatmárnémetiben a Károlyi úton, amikor a Burgya-sarok közelében odalépett hozzá egy másik fiatal, aki rövid szóváltás után többször is megszúrta a lánnyal lévő fiút.

Az áldozat a bal karján és az arcán sérült meg. Volt annyi ereje, hogy elmeneküljön a közelben lévő gyorsétkezde felé, majd mielőtt odaért volna, összeesett. Meglátták azonban azok, akik az étkezdénél sorban álltak, és a segítségére siettek, ők értesítették a mentőket és a rendőrséget is.

A megsérült fiatalt a Szatmár Megyei Kórházba szállították, sajtóinformációk szerint az állapota nem súlyos. A helyszíni beszámolókból kiderült, a rendőrség lezárta a környéket, és nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását.

A rendőrség még pénteken este előállította a gyanúsítottat. A Szatmár megyei román sajtó értesülései szerint az elkövető, egy 16 éves fiú, a lány korábbi barátja, és féltékenységből támadt rá a lány új barátjára. A rendőrség időközben tudatta, a támadóeszköz egy tompa tárgy volt, ezt az elkövető vélhetően bedobta a közeli temetőbe, ott kezdték el a keresését.

(Címplapképi illusztráció: rendőrség)

Kapcsolódók

Kimaradt?