Megnyitotta kapuit az ATAC Hiper Discount by Auchan Marosvásárhelyen, a hálózat legalacsonyabb árait ajánló üzlete

Fedezze fel az áruházat, ahol mindig alacsonyak az árak!

Június 20-tól az 1918. December 1. úton található Auchan hipermarket átalakult, ezentúl ATAC Hiper Discount by Auchan a neve, ahol az árak állandóan a földön járnak!

Le az árakkal! üzenettel az ATAC Hiper Discount by Auchan potom áron kínálja termékeit, valamint a nagyobb mennyiségek esetén árzuhanásos kedvezményes rendszert alkalmaz a választékoptimalizálásnak és a csökkentett működési költségeknek köszönhetően.

Az új áruházban a vásárló több mint 17 000 gondosan kiválasztott terméket talál, köztük az Auchan saját laboratóriumaiban készülteket, valamint hasznos szolgáltatások széles választékát. A kínálatban megtalálhatók a friss termékek, a gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a pékárun és cukrászati termékeken át a hentesáruig, a friss halakig és a főtt ételekig, valamint élelmiszerek, mosó- és tisztítószerek, kozmetikumok és piperecikkek, alkoholos italok, üdítőitalok és még sok más.

A hiperdiszkont koncepció a vásárlóerőre reagál, az élelmiszerek és nem élelmiszeripari termékek gazdag választékát kínálja, mindent, amire Önnek és családjának, de vállalkozásának is szüksége van, mindezt a legjobb ár-érték arányban.

Ezernyi alacsony árú termékkel várja Önt az ATAC Marosvásárhelyen, amely naponta 7–21 óra között tart nyitva.

Az ATAC-nál például a következőket találja:

  • Toffifee praliné: 6,99 lej/1 darab, vagy 4,99 lej/1 darab 5 darab vásárlása esetén.
  • Jacobs őrölt kávé: 500 gramm 22,99 lej/1 darab vagy 20,99 lej/1 darab 6 darab vásárlása esetén.
  • Dove utántöltős folyékony szappan: 8,99 lej /1 db vagy 8,29 lej /1 db 3 db vásárlása esetén.

Az új ATAC hiperdiszkont áruházban több ezer termék ára folyamatosan ilyen alacsony.

 

Ráadásul július 2-ig a MyCLUB Auchan hűségkártyával 20% készpénz-visszatérítést kap a Lego-termékek teljes választékára. Ezenkívül több mint 1000 Auchan saját márkájú és Auchan Collection termékre 5% bónuszt kapnak a magánszemélyek a kártyájukra, legfeljebb 2 megvásárolt darabra.

További ajánlatok az ATAC Marosvásárhely katalógusában, amely itt érhető el: https://cloud.news.auchan.ro/disc

Annak érdekében, hogy a helyi kiskereskedelemben sokkal kedvezőbb árakat kínáljanak, az ATAC-üzletekben számos intézkedést vezettek be, például:

  • Az energia- és logisztikai költségek optimalizálása;
  • A dekorációba és reklámba történő beruházások csökkentése;
  • A termékek hatékony kezelése és az ehhez igazított bútorok használata;
  • A termékválaszték egyszerűsítése, valamint a fogyóeszközök és a csomagolás csökkentése;
  • Nagy mennyiségű termékek beszerzésére áralku a kedvezőbb árak érdekében.

Az ATAC Hiper Discountban továbbra is élvezheti a kényelmet és a könnyű vásárlási élményt, mivel az új áruház több mint 6000 négyzetméteres, széles folyosókkal, gyors útvonallal, jól látható kategóriajelzésekkel és nagyszámú pénztárgéppel (az ATAC- pénztárosok által biztosított szkennelési és pénztárgépes szolgáltatás, valamint önkiszolgáló pénztárgép).

A használt étolajat továbbra is be lehet majd vinni az ATAC-ba begyűjtésre és újrahasznosításra. Továbbra is használhatja a PET-, alumínium-, üveggyűjtő és -újrahasznosító automatákat, és aktívan részt vehet az élelmiszer-hulladék elleni küzdelemben, ha a Zero Waste területről vásárol termékeket.

Jöjjön el az Auchan új ATAC Hiper Discount by Auchan üzletébe, és hozzuk le az árakat! 

(Támogatott tartalom)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?