Megfizethető repülőjegyárak Brassóból

Közeleg a Brassó–Vidombák Nemzetközi Repülőtér nyitásának időpontja, és hatalmas érdeklődés övezi a várható jegyárakat. Eddig a Dan Air légitársaság jelentette be, hogy rendszeres járatokat indít, június 15-től hat európai ország nyolc városába lehet majd repülni. Néhány nappal a várható értékesítés előtt szivárogtak ki a jegyárak. 

A BizBrașov hírportál szerezte meg a jegyárakat, értesülései szerint a legnagyobb érdeklődés a barcelonai járat iránt van, és ez a jegy lesz a legdrágább, 99 euró. Katalónia fővárosába minden kedden 15.30 órakor indul a repülőjárat, három óra és 20 perc alatt ér célba. Milánóba minden hétfőn indul rendszeres járat, délelőtt 10.45 órakor, a legolcsóbb jegyár 72 euró lesz. Budapestre hetente két alkalommal is indítanak járatot, kedden 11.35 órakor és vasárnap 15.50 órakor, a magyar fővárosába a legolcsóbb a jegy, már 39 euróért meglehet váltani.

Illusztráció: Facebook | Aeroportul International Brasov

Brüsszelbe minden szerdán 11.30 órakor indul repülőjárat, 89 eurótól kezdődnek a jegyárak. Nürnbergbe csütörtökönként 9.50 órakor 79 eurótól kezdődő áron lehet majd repülni Brassóból. Szintén csütörtökön 20.45 órakor indul rendszeres járat Stuttgartba, 69 euróért lehet jegyet váltani. Egy szintén nagyon várt járat a londoni, az Egyesült Királyság fővárosában minden pénteken indul repülő Brassóból 12.45 órakor, a legolcsóbb jegyár 79 euró. Szombaton biztosítanak járatot Münchenbe, a 18.20 órakor induló útra szintén legkevesebb 79 euróért lehet majd jegyet vásárolni.

A légitársaság illetékesei szerint az indulási időpontok és a jegyárak kismértékben módosulhatnak. Abban bíznak, hogy már pénteken elkezdődhet a jegyárusítás, bár még vannak gondok az informatikai rendszerükkel, de ezeket a reményeik szerint március 31-ig megoldják. Egyelőre a Dan Air légitársaság tett jelentős lépéseket, hogy menetrend szerinti járatokat indítson Brassóból, a többi légitársaság nehézkesebben mozdul, adták értésre a brassói repülőtér illetékesei.

A járatok és a legolcsóbb jegyek így alakulnak:

  • Brassó–Barcelona–Brassó: minden kedden – 99 euró;

  • Brassó–Brüsszel BRU–Brassó: minden szerdán – 89 euró;

  • Brassó–Budapest–Brassó: minden kedden és vasárnap – 39 euró;

  • Brassó–London LGW–Brassó: minden pénteken – 79 euró;

  • Brassó–Milánó LIN–Brassó: minden hétfőn – 72 euró;

  • BrassóMünchenBrassó: minden szombaton – 79 euró;

  • BrassóNürnbergBrassó: minden csütörtökön – 79 euró;

  • BrassóStuttgartBrassó: minden csütörtökön – 69 euró.

Az már biztosnak tűnik, hogy június 15-én megnyílik a brassói repülőtér, hiszen egy nappal később már indulnak a charter járatok a törökországi és görögországi célpontok felé, erősítette meg korábban László Endre, a Székelyföldi Turisztikai Desztináció Menedzsment Klaszter elnöke. A törökországi Antalyába és a Görögországhoz tartozó Kréta szigetére a HiSky és az Animawings indít charter járatokat. A turisztikai irodák által bérelt járatok a szezonban repülnek, és ezeket az utazási csomagokat egy ideje már értékesítik.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?