Megcsúszott a havas úton és árokba borult a jármű, öten megsérültek

Öt férfi – 24 és 57 év közöttiek – sérült meg hétfőn reggel a Beszterce-Naszód megyei Szálva (Salva) és Szamosmakód (Mocod) közötti útszakaszon, miután a haszongépjármű, amellyel utaztak megcsúszott és beleborult az útszéli árokba.

A Beszterce-Naszód megyei rendőrség közleménye szerint az útkarbantartó vállalatot büntetéssel sújtják, mivel a baleset pillanatában az út nem volt megtisztítva a hótól.

Mașină răsturnată la ieșirea din Salva spre Mititei

Közzétette: Mesager24.ro – 2022. február 6., vasárnap

A baleset részleteiről azt írták, hogy a járművet egy 32 éves dombháti (Anieş) férfi vezette. A havas út megcsúszott a jármű, és elveszítette uralmát a kormány felett, így borulta be a sáncba. A baleset következtében a sofőr és az autóban ülő másik négy személy – mindannyian oláhszentgyörgyiek (Sângeorz-Băi) – is megsérült, kórházba szállították őket. Az autóvezetőt alkoholtesztnek is alávetették, eredménye negatív volt.

A helyszínre több mentőszolgálati és rohammentős autóval siettek ki. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik férfi súlyosabban megsérült, őt a Besztercei Megyei Sürgősségi Kórházba vitték, míg a többieket, akiknek kisebb sérüléseik voltak, a Naszódi Városi Kórházba.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?