Még lehet támogatni a 10 éves Juventutti Alapítvány jótékonysági akcióját

Az idén 10 éves fennállását ünneplő csíkszeredai Juventutti Alapítvány február 1-jén indított nagyszabású online jótékonysági akciót, amelyben 10 ezer lej összegyűjtését tűzték ki célul. Az online megvásárolt virtuális tortaszeletek által mindezidáig a kitűzött összeg háromnegyede gyűlt össze, március 28-áig várják még a felajánlásokat.

Március végéig lehet támogatni a csíkszeredai Juventutti Alapítvány Ezer tortaszelet a nélkülöző gyerekekért elnevezésű jótékonysági akcióját. A civil szervezet önkéntesei április 2-ig, két hét leforgása alatt, több mint 300 szerény körülmények között vagy mélyszegénységben élő gyermekhez látogatnak el, hogy az adományokból megvásárolt bőséges élelmiszercsomagokat átadják a családoknak.

„Az elmúlt évek során számtalanszor bebizonyosodott, hogy a közösség ereje hihetetlen méreteket tud ölteni, ezért mertünk kitűzni ilyen nagy összeget, ilyen nagy célt. Számtalan módon meg lehet ünnepelni egy 10 éves születésnapot, de mi úgy gondoltuk, úgy ünnepelnénk, ahogy a leginkább közel áll a szívünkhöz: azokkal a gyermekekkel együtt, azoknak a családoknak a meglátogatásával, akikért az elmúlt években dolgoztunk, akikért olyan sokszor összefogásra tudtuk ösztönözni az embereket. Bízunk benne, ezúttal is sikerrel járunk. Nagyon köszönjük az eddigi adományokat, és köszönjük azoknak is, akik ezután fognak vásárolni még egy szelet virtuális tortát, hogy tényleg megvalósulhasson ez a születésnapi álmunk” – fogalmazott Lázár Tímea, a Juventutti Alapítvány elnöke.

Egy virtuális tortaszeletet 10 lejért lehet megvásárolni a www.juventutti.ro honlapon, online bankkártyás adományozás segítségével. Az online bankkártyás adományozás mellett banki átutalással is van lehetőség segíteni: Fundația „Juventus” Alapítvány, CIF: 28063548, lejes számlaszám RO29 BTRL 0210 1205 2417 56XX, eurós számlaszám RO98 BTRL EURC RT00 2417 5601, Banca Transilvania Miercurea Ciuc, megjegyzés EZER TORTASZELET.

(Borítókép: Juventutti Alapítvány)

Kapcsolódók

Kimaradt?