Kritikus állapotban van az a gyermek, aki lezuhant az emeletről Arad egyik bevásárlóközpontjában

Az aradi rendőrség bűnvádi eljárást indított gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt annak a gyermeknek az ügyében, aki szombat este lezuhant egy bevásárlóközpontban az emeletről. A sérültet kómában szállították egy temesvári kórházba, az állapota kritikus, 

Az Arad Megyei Rendőr-felügyelőség vasárnap délelőtt arról számolt be, hogy a kisfiú egyéves és négy hónapos, és édesanyjával volt a bevásárlóközpontban.

Az hatóságokat arról értesítették szombaton délután, hogy az egyik aradi bevásárlóközpontban egy személy lezuhant a második emeletről. A helyszínre érkező rendőrök és egy SMURD-csapat megerősítette a bejelentést, mely szerint egy alig másfél éves kiskorú lezuhant a bevásárlóközpont második emeletéről, ahol az édesanyjával volt. A sérültet kórházba szállították szakorvosi ellátásra. Az ügyben bűnvádi eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Fotó: Special Arad

A szemtanúk közvetlenül az eset után elmondták, hogy a kisfiút a családjával volt a bevásárlóközpontban, amikor megcsúszott egy korláton és lezuhant.

Az áldozatot kómában az Arad Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, de onnan Temesvárra szállították. „A bevásárlóközpontban leesett gyermeket Temesvárra küldték az idegsebészetre. A beteg kritikus állapotban van” – mondta Simina Roz, az Arad megyei sürgősségi helyzetek felügyelőségének vezetője.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?