Köszönöm helyett kioktatták a vízimentőt, aki két gyereket mentett meg

Újabb összetűzés volt Eforie Nordon, miután egy vízimentő két gyermeket mentett ki a vízből. A felháborodott édesanya látván, hogy a kiskorúakat megdorgálja a vízimentő,  vitázni kezdett vele.

A gyerekek anyukája mintegy kétszáz méterre volt a kiskorúaktól, akik a tengerben úsztak. A nőt az háborította fel, hogy a vízimentő kihozta a gyerekeit a vízből és megdorgálta őket, azért mert a tengerbe merészkedtek.

Fotó forrása: Agerpres

A heves vitát egy videón is rögzítették, amelyben jól hallatszik, hogy az édesanya nem látta be, milyen nagy veszélyben voltak a gyerekei, és azt mondta, hogy úgy úszhatnak, ahogyan akarnak. A vízimentő felhívta az anyuka figyelmét , hogy kitűzték a piros zászlót, ami a veszélyt jelzi, valamint elővigyázatosságra intette, hogy ne hagyja őrizetlenül a gyerekeit.

Nemrég, ugyanitt nyaraló turisták verekedtek össze a vízimentőkkel, miután az utóbbiak többször figyelmeztették az üdülőket, hogy a viharos időjárás miatt tilos bemenni a vízbe. A vízimentő és a turista között előbb csak lökdösődés alakult ki, majd szabályos tömegverekedés kezdődött, amikor a többi vízimentő és nyaraló is bekapcsolódott.

Az elmúlt hónapban többen is áldozatává váltak a tengernek a román part üdülőhelyein, mert a tiltás ellenére bemerészkedtek a viharos tengerre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?