Korniss Péter fotográfus és 2020 politikai értékelője az Erdély TV-ben

Az Erdély TV keddi műsorában Korniss Péterrel hallhatunk beszélgetést, és megtudhatjuk, hogy melyek voltak 2020 legfontosabb politikai eseményei.
 
Kriterion-koszorúval tüntették ki a kolozsvári születésű, jelenleg Budapesten élő, nemzetközileg is elismert fotóművészt, Korniss Pétert, aki gyűjteményét a Budapesti Szépművészeti Múzeumnak ajándékozta. Kedd este 8 órától az Erdélyi Magyar Televízió Kultúrcsepp műsorában vele, és az őt méltató, szintén Kriterion-koszorú díjas fizikussal beszélget Kányádi Orsolya műsorvezető. 
 
Nehéz évet zárunk. A 2020-as év politikai eseményeit, gazdasági alakulását és mentálhigiénés vonatkozásait elemezik az Erdélyi Magyar Televízió Metszet című műsorában Székely István Gergő politológussal, Bálint Csaba gazdasági elemzővel, Forró-Erős Gyöngyi pszichológussal, mentálhigiénés szakemberrel. Az évértékelő mellett természetesen a szakértőkkel a 2021-es év lehetőségeit is latolgatják, ugyanakkor megszólaltatják az utca emberét is a kedden este fél 9-től kezdődő műsorban.
 
Kövessék a műsorokat az Erdély TV képernyőjén, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján!

Kimaradt?