FRISSÍTVE – Kizuhant egy hároméves kisfiú az ötödik emeletről

Illusztráció: Pexels

Válságos állapotban szállítottak a nagyszebeni gyermekkórházba egy hároméves kisfiút, miután kizuhant egy tömbház ötödik emeletéről – közölte a Szeben Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU). FRISSÍTÉS: Kómában van és a nagyszebeni gyermekkórház intenzív osztályán kezelik a kisfiút – közölte az egészségügyi intézmény szóvivője.

A rohammentők egy orvossal siettek a helyszínre, miután riasztást kaptak, hogy a 3 éves kisfiú egy nagyszebeni tömbház ötödik emeletéről lezuhant, és többszörös súlyos sérüléseket szenvedett. Az eszméletlen gyereket intubálták, és kórházba szállították, mondta Andreea Ştefan, a Szeben megyei ISU szóvivője.

Ioana Mătăcuţă, a nagyszebeni gyermekkórház szóvivője szerint a kisgyerek hipotermiás állapotban van, intubálták és gépen lélegeztetik, de hemodinamikailag stabil. Az orvosok egyelőre visszafogottan nyilatkoztak felépülési esélyeiről – tette hozzá.

A rendőrök bűnügyi nyomozati dossziét nyitottak gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntette miatt, és vizsgálják, milyen körülmények között történt a baleset.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?