banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Két éve megszökött az aradi börtönből, bukaresti rabláson érték tetten

Egy őrző-védő cég emberei kaptak el egy két éve szökésben lévő elítéltet, akit egy bukaresti negyedik kerületi cégnél értek tetten rabláson.

A férfi az aradi szigorított fegyintézetből szökött meg, ahol négy és fél éves börtönbüntetést kellett volna letöltenie. Nemcsak a román hatóságok keresték, hanem a bolgár rendőrség is körözést adott ki ellene, ugyanis a szomszédos országban is elkövetett több bűncselekményt.

A szökött fegyencet egy őrző-védő cég emberei fogták el: a riasztóberendezés jelzése alapján szálltak ki egy bukaresti negyedik kerületi cég székhelyére, ahová a férfi betört. A biztonságiak láttán megpróbált kereket oldani, de üldözőbe vették: átmászott egy raklapokból álló kupacon, majd a kerítésen is, de a „fogdmegek” követték, és végül leteperték.

A biztonsági őrök szerint a tolvajok „sosem adják olcsón a bőrüket”, és „igazi harc volt” amíg ártalmatlanná tették. A tolvaj – aki két mobiltelefont és 320 lejt zsákmányolt – le kell töltenie hátralévő börtönbüntetését, és feltételesen sem bocsáthatják ezután szabadlábra.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?