FRISSÍTVE – Két baleset történt szinte azonos időpontban

A honctői baleset

FRISSÍTVE: Két súlyos közlekedési baleset történt kedden délután Arad megyében, szinte egy időben, de egymástól távol. Az egyikben meghalt egy 59 éves nő – tájékoztatott az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hőnctő külterületén, a 79/A jelzésű országúton történt balesetben hárman sérültek meg, az elszállításukra mentőhelikoptert kértek. A rendőrség tájékoztatása szerint fél hat körül egy 55 éves nő által vezetett gépkocsi, amely Honctő irányából Peleske felé tartott, átsodródott a szemközti sávba és összeütközött egy 25 éves férfi által vezetett autóval. A balesetben meghalt az első jármű egyik utasa, egy 43 éves nő, a sofőr és egy kiskorú utas megsérült.

A fiatalembert megszondáztatták, az eredmény negatív volt.

A rendőrség szerint a Hegyaljához tartozó Aradköviben egy 59 éves gyoroki illetőségű nő és egy 34 éves mondorlaki férfi által vezetett gépkocsi ütközött össze. A balesetben elhunyt a nő és megsérült az autójában utazó kiskorú.Az aradkövi baleset | A rendőrség által közreadott felvételek

A baleset körülményeiről nem közöltek részletet, csak annyit, hogy a túlélő sofőrt megszondáztatták, de nem fogyasztott alkoholt. A vizsgálatok folytatódnak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?