Kelemen Hunor: bízom az orvostudományban, beoltatom magam

 

„Amikor sorra kerülök, beoltatom magam a koronavírus elleni oltással” – mondta el Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes kedd este az Antena 3 műsorában.

Az RMDSZ elnöke a műsor meghívottjaként a szövetség kormányzati prioritásairól beszélt, valamint arról, hogy kifejezte azon véleményét is, hogy amikor sorra kerül, beoltatja magát a koronavírus elleni oltással. Kifejezte, bízik az orvostudományban és abban a technológiában, amellyel a vakcinát kifejlesztették.

Tegnap este az Antena 3 meghívottjaként beszéltem az RMDSZ kormányzati prioritásairól és arról, hogy amikor...

Posted by Kelemen Hunor on Wednesday, 13 January 2021

Rámutatott, személyes példájával élen akar járni, ezért szándékában áll nyilvánosan, kamerák előtt megkapnia a vakcinát. Hangsúlyozta, a vakcina nem jár veszéllyel. „Mindannyiunknak feladatunk, hogy szembeszálljunk az összeesküvés-elméletekkel, és meggyőzzük az embereket arról, hogy ez egy hatalmas lehetőség” – fogalmazott Kelemen Hunor.

„Ahogyan a 20. század második felében oltással sikerült leküzdenünk a pusztító betegségeket, úgy fogunk túljutni ezen a mostani nehéz időszakon is, ha adunk magunknak és a tudománynak egy esélyt” – vélekedett a szövetségi elnöke.

(Címlapfotó forrása: MTI)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?