banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Kannabiszt termesztettek Szépvízen és Csíkszentimrén, Székelyudvarhelyen is árulták

Négy személyt helyezett előzetes letartóztatásba a héten a Hargita megyei rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt: hármat Csíkszéken, egyet pedig Székelyudvarhelyen.

Három személyt azzal gyanúsítanak, hogy Szépvízen és Csíkszentimrén kannabiszt termesztettek. Beltéren és nehezen megközelíthető külterületen is létesítettek ültetvényt, saját fogyasztásra és eladásra is termesztették a kannabiszt.

Fotók: Hargita Megyei Rendőrség

A rendőrség szerdán házkutatást tartott a gyanúsítottaknál, 32 150 lejt és 1150 eurót találtak és foglaltak le, feltételezésük szerint a pénz kábítószer-kereskedelemből származik. A három gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a harminc napos előzetes letartóztatásukat.

Egy székelyudvarhelyi férfit ugyancsak előzetes letartóztatásba helyeztek, mert tetten érték, amikor 10 gramm kannabiszt értékesített 700 lejért. Ezt követően négy házkutatást tartottak, ezek során 10 307 lejt, valamint több, kábítószer-kereskedelemhez köthető tárgyat foglaltak le. Megállapították, hogy a gyanúsított tíz grammonként adta el a füvet Székelyudvarhelyen, valamint a szomszédos településeken.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?