banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Ilyen lesz a következő négy hét időjárása

A következő két hétben a szokásosnál melegebb lesz a az egész országban – közölték pénteken a meteorológusok, majd az ezt követő két hétben inkább a normális értékekhez közelít az átlaghőmérséklet.

A következő héten országszerte, de különösen a nyugati és északnyugati régiókban melegebb lesz, mint ahogy az ebben az időszakban megszokott. A csapadék mennyisége a nyugati, északnyugati, északi és a középső régiókban kevés lesz, míg a többi régióban a szokásos mennyiség várható.

Fotó forrása: PexelsÁprilis 1-je és 8-a között továbbra is az átlagosnál melegebb lesz az egész ország területén, de különösen a Kárpátokon belüli régiókban. A csapadékmennyiség ebben az időszakban az ország nagy részén az átlagoshoz közeli lesz.

Április 8-a és 15-e között a levegő átlaghőmérséklete országszerte a normális értékekhez közeli lesz. A csapadék mennyisége várhatószintén nem haladja meg az ebben az időszakban  megszokottat.

Április 15-e és 22-e között továbbra az időszaknak megfelelő hőmérséklet várható. A csapadék mennyisége viszont nagyobb lehet a középső és keleti régiókban, míg a többi területen várhatóan a normális értékek közelében marad, írja a News.ro.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?