banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Három személygépkocsi ütközött, hatan megsérültek a Bihar megyei Szalárdnál

Egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze három személygépkocsi hétfőn kora délután a Bihar megyei Szalárd és Újfegyvernek között. A balesetben hét személy volt érintett, közülük hatot kórházba kellett szállítani – közölte a Körösvidéki Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A helyszínre a szalárdi és a nagyváradi tűzoltók és rohammentők érkeztek ki. A személyi mentés és az elsősegélynyújtás idejére az utat teljes szélességében lezárták, emiatt hosszú kocsisorok alakultak ki.

Fotók: Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A balesetben érintett három gépjármű közül az egyik egy Dacia Logan személygépkocsi, amely totálkárosra törött, továbbá megsérült még egy Ford Focus és egy Volkswagen Passat is. A szerencsétlenség pontos okainak megállapítása érekében a rendőrség nyomozást indított.

A 19E jelzésű országút felújítását nemrég kutyafuttában fejezték be az Országos Országút és Autópálya Társaság (CNADNR) megrendelésére. Az itt rendszeresen közlekedő sofőrök már a felújítás megkezdése után hiába jelezték számos fórumon, hogy balesetveszélyessé vált az út, melyet jelentősen keskenyebbre szabtak az újjáépítés során.

banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?