banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Három személygépkocsi ütközött, hatan megsérültek a Bihar megyei Szalárdnál

Egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze három személygépkocsi hétfőn kora délután a Bihar megyei Szalárd és Újfegyvernek között. A balesetben hét személy volt érintett, közülük hatot kórházba kellett szállítani – közölte a Körösvidéki Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A helyszínre a szalárdi és a nagyváradi tűzoltók és rohammentők érkeztek ki. A személyi mentés és az elsősegélynyújtás idejére az utat teljes szélességében lezárták, emiatt hosszú kocsisorok alakultak ki.

Fotók: Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A balesetben érintett három gépjármű közül az egyik egy Dacia Logan személygépkocsi, amely totálkárosra törött, továbbá megsérült még egy Ford Focus és egy Volkswagen Passat is. A szerencsétlenség pontos okainak megállapítása érekében a rendőrség nyomozást indított.

A 19E jelzésű országút felújítását nemrég kutyafuttában fejezték be az Országos Országút és Autópálya Társaság (CNADNR) megrendelésére. Az itt rendszeresen közlekedő sofőrök már a felújítás megkezdése után hiába jelezték számos fórumon, hogy balesetveszélyessé vált az út, melyet jelentősen keskenyebbre szabtak az újjáépítés során.

Kapcsolódók

Kimaradt?