FRISSÍTVE – Hárman meghaltak egy súlyos balesetben Nagylak előtt az autópályán

FRISSÍTVE: Három halálos áldozatot követelő közlekedési baleset történt szombat kora reggel a dél-erdélyi (A1-es) sztráda Pécska–Nagylak szakaszán. FRISSÍTÉS: A rendőrség szerint újraindult a forgalom az autópályán.

Fotók: Arad Megyei Katasztrófavédelmi FelügyelőségA nagylaki lehajtó előtt egy személygépkocsi hátulról belerohant egy nyerges vontatóba. Az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint hárman – egy férfi és két nő – a helyszínen meghaltak, egy negyedik személy kiszállt a járműből, őt az elsősegélynyújtás után kórházba szállították.

A Nagylak–Csanádpalota autópálya-határátkelőt egyelőre nem használják, a magyar határ felé tartó forgalmat leterelik Nagylakra, az országúti határátkelőhely felé.

FRISSÍTÉS: A rendőrség szombat délelőtt tájékoztatása szerint brăilai és tulceai fiatalok ültek a személygépkocsiban, amelynek 26 éves sofőrje – 6 óra 55 perckor – hátulról belehajtott az előtte haladó nyergesvontató utánfutójába. Az ütközésben életét vesztette az autót vezető fiatalember, valamint utasai közül egy 22 és egy 29 éves nő. Az autóban ülő negyedik személyt, egy 29 éves férfit súlyos állapotban szállították kórházba.

FRISSÍTÉS 2: A rendőrség InfoTrafic szolgálata szerint újraindult a forgalom az autópályán.

Kapcsolódók

Kimaradt?