banner_JDQaHo29_MASZOL2.jpg
banner_MAAswJYr_MASZOL1.jpg

Harmadik napja keresik eredménytelenül az eltűnt hétéves kisfiút

Hétfő reggel, 48 órával eltűnése után is folytatódott az Arad megyei Vadász településről eltűnt hétéves kisfiú keresése, aki szombaton elment otthonról játszani a faluba, de azóta sem tért haza.

Az Arad Megyei Rendőrség hétfői közlése értelmében 47 rendőr 18 autóval, 19 csendőr négy járművel és egy nyomkövető kutyával indult újra a fiú keresésére. A kutatásból 28 tűzoltó is kiveszi a részét hét járművel, náluk nyolc szigony is van. Ugyanakkor nyolc határrendész is a segítségükre sietett, akik hőkamerák bevetésével is dolgoznak. A hatóságiak munkáját száz önkéntes is segíti, akik terepjárókkal és ATV-kel keresik a fiút.

 

A hétéves Sebastian Corbei-t utoljára szombaton 16 óra 30 perckor látták egy Vadász melletti esztenán. Szombat reggel indult be a faluba játszani, ott csatlakozott egy csoport gyermekhez, akikkel a falu közelében található esztenára mentek egy idős helyi férfi kíséretében, innen veszett nyoma.

Sebastian anyja szombaton 19 órakor hívta a 112-es segélyhívó számot, hogy bejelentse a gyermek eltűnését. A keresést azonnal elkezdték, egész éjszaka tartott, de a gyermek otthonának 20 kilométeres körzetében nem találtak rá.

 

A rendőrség által közölt adatok értelmében a gyermek 120 centiméter magas, barna haja, ovális arca van. Azt nem lehet tudni, hogy milyen ruhát viselt az eltűnésekor. A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy aki látja a fiút, jelezze a 112-es számon vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kimaradt?