Gyilkosság gyanújával vették őrizetbe egy varázslónő fiait

Kegyetlenül meggyilkoltak egy férfit, aki a feleségét védte. A gyanúsítottak egy bukaresti bűnbanda tagjai, egy jósnő három fia. A rendőrség őrizetbe vette őket, a vádhatóság javasolja a harminc napos előzetes letartóztatásukat.

A gyilkosság egy szálloda parkolójában történt a Dâmbovița megyei Padina hegyvidéki üdülőben, a térfigyelő kamerák rögzítették. A nyomozásban résztvevő rendőrök szerint a konfliktus abból indult, hogy a gyanúsítottak illetlen megjegyzésekkel zaklatták az áldozat feleségét, aki az ott zajló mulatságban táncolt. Amikor a felesége védelmére kelt, macsétákkal támadtak rá. A férfi kimenekült a szállloda parkolójába, de ott kegyetlenül megverték, és leszúrták. Illusztráció: Pixabay A támadást a szemtanúk jelentették a 112-es segélyhívó számon, de az áldozat már életét veszítette, mire a hatóságok a helyszínre értek. A támadók elmenekültek, rendőrök egy Sinaia melletti menedékházban bukkantak a nyomukra. A Digi24 hírtelevízió értesülései szerint a bukaresti rendőrség által figyelt bűnbanda tagjai, egy ismert fővárosi varázslónő fiai.

A gyilkosság helyszínén különben ott volt Alex Velea ismert énekes is, aki vasárnap este az Instagramon azt írta, hogy semmi köze a Dâmbovița megyei Padinán lévő szállodában történt incidenshez, a támadás ideje alatt a szállodai szobájában tartózkodott, idézi a bejegyzést az Agerpres hírügynökség. Az őrizetbe vett gyanúsítottakat hétfőn az előzetes letartóztatás javaslatával állítják bíróság elé.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?