banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Fogdában kötött ki egy nyárádtői zsebtolvaj

Huszonnégy órára őrizetbe vett a Marosvásárhelyi Rendőrfelügyelőség egy 59 éves nyárádtői férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy marosvásárhelyi üzletben ellopta egy idősebb nő telefonját. A rendőrök szerint a készüléket a 67 éves nő kabátjának a külső zsebéből emelte ki a tolvaj. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

A hatóságok figyelmeztetnek, hogy az elmúlt időszakban nőtt az ilyen esetek száma. Jobbára a tömegközlekedési eszközökön, kisebb üzletekben, piacokon kell vigyázni. A tolvajok napközben, csúcsidőben „tevékenykednek”, amikor az emberek munkahelyre vagy onnan haza sietnek. Illusztráció: Police.huA rendőrség azt tanácsolja a lakosoknak, hogy soha ne tartsanak egy helyen telefont, iratokat és autó vagy lakáskulcsot. A ruházat vagy táska külső zsebe nem biztonságos.

Ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy egyre gyakoribb a tolvajoknak az a módszere, amikor rég nem látott rokonnak vagy ismerősnek adják ki magukat és közelebb állnak a kiszemelt áldozathoz, így könnyen ki tudnak emelni valamit az illető zsebéből vagy táskájából.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?