banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Figyelmetlenül vette be a kanyart, három személy megsérült a csíkcsicsói balesetben

Három személy sérült meg, közülük ketten különleges mentésre szorultak, annak a közúti balesetnek a következtében, amely csütörtök este nyolc óra körül történt Csíkcsicsóban, az 578-as európai úton.

A Hargita Megyei Rendőrség közleménye szerint egy 28 éves madéfalvi férfi Csíkszereda felé haladt Csicsóban, amikor egy veszélyesebb balkanyarból kijövet megcsúszott és átsodródott a menetirányával ellentétes sávra. Ekkor nekiütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő autónak, amely lesodródott az útról és nekicsapódott egy kapunak. Ezt a járművet egy 25 éves gyergyóújfalvi férfi vezette.

A baleset következtében megsérült két 16 éves madéfalvi fiatal, akik a balesetet okozó járműben ültek, illetve egy 21 éves sepsiszentgyörgyi nő a szemből érkező autóban. A két autóvezető nem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően.  

A Hargita Megyei Készenléti Felügyelőség közölte, hogy a háromból két sérült utast műszaki mentővel tudtak csak kiszabadítani az autóból. Mindhármukat a csíkszeredai kórház sürgősségi osztályára szállították.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?