Fiatal pár fulladt a Temes folyóba, közel három órát keresték őket a búvárok

A Temes folyóba fulladt egy 39 éves férfi és élettársa, egy 34 éves nő vasárnap délben Kastély (Coşteiu) település közelében. A lugojinfo.ro szerint éppen a gyermekeik hívták a mentőket.

A pár piknikezni érkezett barátok társaságában a Temes partjára. A 39 éves férfi hűsölni ment be a folyóba, bár figyelmeztették, hogy mély a víz. Amikor látta, hogy párja nem bukkan fel a víz alól, a 34 éves nő utánaugrott, de ő sem bukkant fel többé. A holttestüket később búvárok hozták a felszínre. A helyi sajtó úgy tudja, a pár 10 és 11 éves gyermekeket hagyott hátra, és éppen ők voltak azok, akik mentőt hívtak, amikor látták, hogy a szüleik bajban vannak.Fotó: lugojinfo.ro

Mentő, rendőrség, tűzoltók és csendőrség is kiszállt a helyszínre, készenlétben állt egy mentőhelikopter is, ám a párt már nem lehetett megmenteni, amikor sikerült őket közel három óra múlva a felszínre hozni.

A baleset helyszínén 5-6 méter mély a Temes folyó, és egyik áldozat sem tudott úszni. A rendőrség bűnvádi eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁTKapcsolódók

Kimaradt?