FRISSÍTVE – Egy 10 éves kislány és egy 48 éves férfi életét vesztette egy Bihar megyei balesetben

Felborult egy személygépkocsi a Bihar megyei Örvénd (Urvind) település közelében. A baleset következtében két felnőtt és három kiskorú is megsérült – írja az infotraficromania.ro. FRISSÍTÉS: Egy 10 éves kislány és egy 48 éves férfi életét vesztette a balesetben.

Fotó: infotraficromania.ro

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (IPJ) tájékoztatása szerint a Nagyvárad és Kolozsvár közötti úton felborult egy személygépkocsi. A sofőr és a jobb oldali utas a roncsok közé szorult, három gyermek pedig az úttestre zuhant.

FRISSÍTÉS: A Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője megerősítette, hogy egy 10 év körüli kislány és egy 48 éves férfi életét vesztette, írja az Ebihoreanul portál.

A szóvivő szerint csütörtökön 14 óra körül értesítették a hatóságokat a balesetről. Tűzoltókat, mentősöket és egy mentőhelikoptert is a helyszínre küldtek. „A tűzoltók dolgoztak a roncsok közé szorult sérültek kiszabadításán, de egy férfi és egy kislány életét nem tudták megmenteni” – mondta Alina Butaci.

A az autóban utazó másik 10 év körüli kislány súlyos állapotban van, egy tinédzser pedig könnyebb sérüléseket szerzett, emellett egy 43 éves nő is orvosi ellátásra szorul.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?