FRISSÍTVE – Előbb elrabolt, majd megerőszakolt egy 10 és egy 12 éves kislányt egy Brassó megyei férfi

Péntek este eltűnt egy 10 és egy 12 éves Brassó megyei lány, akik grillezni indultak egy 42 éves férfival. A rendőrség közölte, hogy Prahova megyében megtalálták a lányokat szombaton délután. FRISSÍTÉS: Kiderült, hogy a férfi megerőszakolta áldozatait, a rendőrség 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte a tettest.

Illusztráció: A rendőrség Facebook-oldala

A rendőrség szerint a lányok péntek este 7 óra körül egy férfival, anyjuk barátjának ismerősével indultak a férfi lakására, de az előre megbeszélt időpontra nem értek haza. A férfi nem válaszolt az anya telefonhívásaira, ezért értesítette a rendőrséget, akik keresni kezdték az eltűnt gyermekeket.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, kihallgatásra viszik. A rendőrség folytatja a vizsgálatot az eset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

FRISSÍTÉS: A Brassó Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közleménye szerint az ügyben folytatott nyomozás során kiderült, hogy a 42 éves férfi fenyegetéssel kényszerítette a lányokat arra, hogy közösüljenek vele, miközben egy parkolóban tartózkodtak Prahova megyében. 

A férfi beismerte, hogy a 12 éves lányt többször is megerőszakolta. A vádlott azt állította, hogy részeg volt, amikor a lányokra támadt. A gyermekeket elvették a családtól és a megyei gyermekjogvédelmi hatóság pszichológiai tanácsadásra küldte őket.

A férfit 2015-ben 10 év börtönbüntetésre ítélték, akkor egy 13 éves konstancai lányt erőszakolt meg, majd 2020-ban feltételesen szabadlábra helyezték. A támadó Konstanca megyében született, majd a Prahova megyei Valea Călugărească községben telepedett le, nemrég pedig a Brassó megyei Bodzavámra (Vama Buzăului) költözött, onnan rabolta el az áldozatokat.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?